Locatie & Informatie

Locatie & Informatie

Leidschendam-Voorburg

Wat is er te doen in de buurt

Recreatief, culinair of cultureel: vanuit onze locatie is er van alles mogelijk. Denk aan de vele wandel- en fietsroutes door het landelijk gebied of naar Scheveningen, Delft of Leiden.
Op loopafstand (8 min.) staat zaagmolen “de Salamander”. 400 Meter verder vindt u de Sluisjes, het gezellige dorpscentrum van Leidschendam. Met terrasjes, restaurants en 2 ijssalons. Ook het Veurtheater heeft vaak leuke voorstellingen.
Als u van winkelen houdt is The Mall of the Netherlands de moeite waar (1,5 km). Bezoek kasteel Duivenvoorde, de Vlindertuin, Drievliet of Duinrell. Of ga naar Voorburg, Voorschoten,
Leiden, Delft of centrum Den Haag: alles is goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Kortom: er is genoeg te doen, u zou zomaar tijd te kort kunnen komen!

Faciliteiten

Onze locatie is goed te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. U kunt gratis parkeren voor de deur.
We spreken Nederlands (& Fries), en een beetje Engels en Duits. Overnachten kan met of zonder ontbijt, in overleg.
Het ontbijt met o.a. producten uit eigen moestuin en van lokale boeren wordt op de kamer geserveerd. Ook een lunchpakket en/of eenvoudig diner is in overleg mogelijk. In het bijgebouw heeft u de mogelijkheid om fietsen te stallen en eventueel op te laden.

Betaling

Van te voren overmaken of contant voor of bij aankomst. Een factuur voor zakelijke gasten is mogelijk. Bij reservering vragen wij 25 euro aanbetaling. Annulering tot 7 dagen voor aankomst is kosteloos, daarna in bijzondere gevallen in overleg.

Voorwaarden

Wij streven ernaar om corona proof te werken
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Roken binnenshuis is verboden (wel mogelijk op terras).

Inchecken vanaf 15.00 uur, of in overleg.
Uitchecken tot 11.00 uur, of in overleg.